Υπηρεσίες

HomeΥπηρεσίες

Παραγωγή

01

Στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής διατίθενται υψηλής ποιότητας κατασκευαστικά προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών. Με βαθιά γνώση για τις ιδιαιτερότητες και τις ιδιότητες διαφορετικών δομικών υλικών, η Anosis προσφέρει πάντα τη βέλτιστη λύση για κάθε προϊόν από μια ευρεία γκάμα ασφαλτομιγμάτων, κονιαμάτων, σκυροδέματος και τσιμέντου.

Κατασκευή

02

Σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο, οι συνθήκες και οι απαιτήσεις του κατασκευαστικού κλάδου δεν αποτελούν εξαίρεση. Αλλάζουν διαρκώς.Η Anosis κινείται με όχημα την καινοτομία, αφουγκράζεται τις ανάγκες και προσαρμόζεται στα κατασκευαστικά ζητούμενα.

Χωματουργικές Εργασίες

Το τεχνικό επιτελείο της εταιρείας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στον χώρο των χωματουργικών υπηρεσιών. Κατεδαφίσεις, εκσκαφές, μεταφορές μπαζών, αποχωματώσεις, εκβραχισμοί, επιχωματώσεις, θεμέλια, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου, διανοίξεις, μπαζώματα, καθαρισμοί οικοπέδων & χωραφιών, προετοιμασία φωτοβολταϊκών & αιολικών πάρκων, διαμορφώσεις εδάφους, τοποθετήσεις υδροσωλήνων, ηλεκτρικών καλωδίων και οπτικών ινών, και κάθε τύπου χωματουργικές εργασίες διενεργούνται υπεύθυνα, με άριστη αξιοποίηση της κορυφαίας διαθέσιμης τεχνολογίας και εξοπλισμού.

Υπόγειες οριζόντιες διατρήσεις ​

Οι Υπόγειες Οριζόντιες Διατρήσεις αποτελούν εξαιρετική επιλογή στις περιπτώσεις που η διάνοιξη πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε σημείο που οι παραδοσιακές μέθοδοι εκσκαφής θα δημιουργήσουν προβλήματα ή είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν, όπως σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, εθνικές οδούς, ποταμούς, λίμνες, σιδηροδρομικά δίκτυα, άλλα δίκτυα κοινής ωφέλειας κ.α. Με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την υπευθυνότητα των ανθρώπων της Anosis στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Υπόγειων Οριζόντιων Διατρήσεων, αλλά και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και την χρήση της τεχνολογίας, η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε έργο πραγματοποιείται με ασφάλεια και με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Η Anosis εγγυάται την εκτέλεση ενός τέτοιου έργου, με την ελάχιστη δυνατή διατάραξη της λειτουργίας της περιοχής και την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος. 

Δημόσια & Ιδιωτικά Έργα​

Μια πληθώρα έργων, τόσο ιδιωτικών, όσο και δημοσίων, πρωταγωνιστούν στο portfolio της Anosis, το οποίο «χτίζει» με τη σειρά του το προφίλ ενός αξιόπιστου και υπεύθυνου συνεργάτη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την ανέγερση και προσθήκη κτιριακών όγκων από οπλισμένο σκυρόδεμα, μέταλλο και πέτρα, με την κορυφαία τεχνογνωσία και την εγγύηση ενός άριστου αποτελέσματος.

Έργα Οδοποιίας

Η Anosis ανοίγει δρόμους! Στην κυριολεξία. Η εταιρεία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή οδικών δικτύων, καλύπτοντας κάθε ζητούμενο: από τη διάνοιξη αγροτικών οδών μέχρι την επίστρωση, την ασφαλτόστρωση και τη βελτίωση υφιστάμενων οδικών δικτύων.

Εγγυημένες κατασκευαστικές υπηρεσίες